CHEF MARCEL

Marcel van Zomeren is de patron-cuisinier, de keuken is zijn domein. Zeg je Marcel, dan zeg je vis, schaal- en schelpdieren. En sauzen. Hij maakt alles zelf. Liefst laat hij de zorgvuldig gekozen ingrediënten zo veel mogelijk in hun waarde, maar wel met zijn eigen smaakhandtekening eronder. De klassieke Franse keuken is zijn basis – hij weet nog hoe echte sauzen bereid worden – maar evenzeer is hij een nieuwsgierige autodidact met altijd weer nieuwe ideeën. Precies dat maakt de keuken van IDRW zo verrassend eigen.

Marcel van Zomeren

Chef Justin

Van jongs af aan had ik al de ambitie om chef-kok te worden. Ik was gefascineerd door de diversiteit aan (seizoens)ingrediënten en de vele bereidingswijzen ervan, maar vooral van het feit dat ik mensen zag genieten van een goede maaltijd. Na een basisopleiding was de Cas Spijkers Academie een logisch vervolg. Intussen deed ik veel praktijkervaring op in de diverse restaurants, bij voorkeur met Michelinster, om het vak zo snel mogelijk eigen te maken. In een restaurantkeuken ontbreekt echter een intensief contact met de gasten, voor mij een reden om bij de mensen thuis te willen koken. Want niets is mooier om de gasten in een intieme sfeer van een naar wens samengesteld menu te zien genieten.

Justin van den Berg

WIJ KOMEN

BIJ U OP LOCATIE!

PRIVÉ KOK

IN UW EIGEN OMGEVING

VOLLEDIG VERZORGD

VAN A-Z VOOR U GEREGELD

TOP KWALITEIT

ERVAREN CHEFKOKS