image_3b

Chef Justin

Van jongs af aan had ik al de ambitie om chef-kok te worden. Ik was gefascineerd door de diversiteit aan (seizoens)ingrediënten en de vele bereidingswijzen ervan, maar vooral van het feit dat ik mensen zag genieten van een goede maaltijd. Na een basisopleiding was de Cas Spijkers Academie een logisch vervolg. Intussen deed ik veel praktijkervaring op in de diverse restaurants, bij voorkeur met Michelinster, om het vak zo snel mogelijk eigen te maken. In een restaurantkeuken ontbreekt echter een intensief contact met de gasten, voor mij een reden om bij de mensen thuis te willen koken. Want niets is mooier om de gasten in een intieme sfeer van een naar wens samengesteld menu te zien genieten.

JUSTIN VAN DEN BERG

Voor Justin is eten een reis, voedsel een uitdaging.
Wat Justin uniek maakt is zijn vurige passie en constante drive.