Deze zomer trekken onze chefkok Marcel van Zomeren en kok Justin van den Berg eropuit om bij u in de buitenlucht te koken. De twee koks bereiden overheerlijke gerechten op een met hout gestookte vintage veldkeuken uit 1944. De buitenkeuken is onderdeel van een nieuw, gezamenlijk initiatief genaamd Your Personal Chefs, waarbij de chefs zijn in te huren voor een culinair feest op locatie.

Wat is er mooier dan eten in de buitenlucht, vooral als dat eten net vers bereid is door een professionele kok? Marcel van Zomeren en Justin van den Berg komen deze zomer de keuken van In Den Rustwat uit om op locatie te koken. Het culinaire duo is via de website www.yourpersonalchefs.nl in te zetten voor feesten en partijen, waar zij desgewenst verschijnen met een hippe industriële buitenkeuken. Deze stoere veldkeuken wordt voortgetrokken door een DAF legervoertuig uit 1955. Wie het industriële stijltje wil doortrekken, kan er ook een legertent bij huren.

Overigens kunnen de chefs via de site ook ingezet worden zonder vintage keuken, op iedere gewenste locatie. Gekookt wordt er in campingstijl, maar dan wel op een zeer culinaire tour. Denk aan een perfect bereide côte de boeuf, gegrilde tonijn, stoofgerechten en eend. Of flammkuchen, de Elzasser variant op een pizza.